Logo

Fenna van den Berg Coaching

Personal coach

Burnoutbehandeling / preventie

Rotterdam

Waarom mijn coaching

Anderen vinden dat ik goed ben in mijn werk, ik coach met liefde en kennis voor het vak. Ik kan mijzelf omschrijven als een betrokken no nonsense coach.

Waarom zou je voor mij als coach kiezen?

Mijn naam is Fenna, ik ben werkzaam in Rotterdam en Dordrecht, ik ben cum laude afgestudeerd aan de TC University als professioneel coach. Ik ben naast zelfstandig coach ook verbonden aan huisartsenpraktijk Van het Zandt in Rotterdam als praktijkondersteuner / interne coach voor verschillende huisartsen. Sinds 2000 ben ik tevens in dienst van stichting Yulius GGZ.

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in de hulpverlening,  ik ben gewend om te werken met mensen met problemen, maar het leuke aan coaching is dat het zich niet alleen

richt op wat er niet goed gaat maar vooral op de gewenste situatie, waar wil je heen en hoe ga je dat doen. Mijn ervaring is dat mensen energie krijgen van coaching!


Ik begrijp hoe het is om te weten dat er iets niet goed gaat maar je weet zelf niet goed hoe je daar weer uitkomt. Ik begrijp hoe belangrijk het is om iemand te hebben die niet alleen maar naar je luistert maar ook kijkt naar je onbewuste overtuigingen die jij met je meedraagt. Iemand die je steunt en je laat in zien dat je er mag zijn, dat je al veel kwaliteiten hebt maar je leven weer even op het juiste spoor gezet moet worden. In je denken, in je handelen.

Als ik mijn bescheidenheid overboord zou gooien zou ik mijzelf beschrijven als:

  • Leergierig, ik wil alles weten over de laatste ontwikkelingen binnen mijn vak.
  • Ik ben menselijk, grapjes zijn meer dan welkom! (En ik vind niks gek).
  • Ik ben concreet, niet alternatief.
  • Ik ben zeer betrokken.
  • Ik ga samen met jou voor de resultaten.


Ik ben niet alleen maar jouw coach op de tijden dat we elkaar zien, er is tussendoor altijd mogelijkheid voor contact, dat vind ik heel belangrijk. En nee daar ga ik niet voor factureren, je moet een beroep kunnen doen op jouw coach.